hudson-bay-company-duffel

OS i Sochi har precis börjat och ännu en gång sneglar jag lite på Kanadas olympiska kläder. Som vanligt står Hudson Bay Company för kollektionen och det är lite snyggt 60-70-talsretro, precis som vid OS i London. Här är mina tre favoriter, överst en duffeljacka som får dig att verkligen sticka ut när du har den på dig, 199 kanadensiska dollar kostar den.

hudson-bay-company-hoodie

Den här mysiga hoodien kostar 125 kanadensiska dollar, diskret med ett snyggt emblem på vänster ärm.

hudson-bay-company-t-shirt

Jag är en sucker för Kanada-lövet överhuvudtaget och den här cleana skapelsen hade jag inte kunnat motstå om jag varit i Kanada under OS. Flaggan i nederkant på t-shirten är den som Kanada hade innan man fick den med lönnlövet på 1960-talet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *