Dagens lucka i julkalendern är nummer 8 och idag tror jag speciellt att Bengt Alsterlind och Kenny Bräck kan vara intresserade. Varje dag ger jag dig ett nytt erbjudande, det kan vara rabatt på vissa motiv, presentation av nya motiv eller andra överraskningar.

Alla värmlänningar jag känner verkar älska hemlandskapet och det är väldigt få av dem som tvättat bort sin dialekt. Jag har bara besökt Värmland en gång och det var när jag såg svenska rallyt, en riktigt skön upplevelse och väldigt värmländskt vad jag förstod. Idag ger jag dig 10 % rabatt på det här motivet, du använder rabattkoden 8dec för att få rabatten.

Du hittar alla storlekar och färger av Värmland här.

Önska gärna motiv du vill att jag tar fram i kommentarerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *