Om Manbot

Andreas Ivarsson

Du kanske undrar vad Manbot är för något? Personen bakom Manbot är jag, Andreas Ivarsson, en rastlös själ som älskar nya projekt. Sedan 2005 har jag bloggat i olika former, 2010 blev det nischat till bakning och sedan slutet av 2012 driver jag matbloggen In The Kitchen som är en av Sveriges största matbloggar.

Det är kul att blogga och jag har alltid velat lägga tips om böcker, kläder, inredning, skor och annat som intresserar mig, men som inte är relaterat till det jag skriver om på In The Kitchen. Tanken var att Manbot skulle bli plattformen för det. Det blev inte riktigt så.

Manbot blev nämligen en plats där min butik med tavlor som jag själv har designat finns. Tveka inte att höra av dig till mig om du har önskemål om motiv som jag borde ta fram!

Vad betyder Manbot?

Manbot är en av Marvels karaktärer, en sorts robot som arbetar för kanadensiska superhjältegruppen Alpha Flight. Mest känd är troligen Manbot från tv-serien Big Bang Theory där karaktären Sheldon rätt ofta bär en t-shirt med Manbot på.

Jag gillade namnet, det ligger bra i munnen och jag är en nörd själv, inte någon cool kille, därför heter denna plats Manbot.

Comments (11)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *